Fotografija venčanja

Fotografija venčanja

Bez obzira na to da li fotografišete statične slike ili snimate video zapis, inspiraciju potražite u najnovijim trendovima, trikovima i savetima da biste zabeležili te nezaboravne uspomene.

Look Deeper

Look Deeper

Snimanje originalne fotografije popularnih turističkih mesta može predstavljati izazov. Pogledajte kako fotograf Tomaš Sentpeteri (Tomas Sentpetery) koristi NIKKOR objektive da bi „posmatrao dublje” i prikazao različite perspektive evropskih turističkih destinacija, kako iznad, tako i ispod zemlje.

Spoj modela i murala

Spoj modela i murala

London je poznat u svetu i po modnim trendovima i po upečatljivoj uličnoj umetnosti, a šta se događa kada se oni spoje?

Lica Božića

Lica Božića

Deda Mraz sigurno ima glavnu ulogu kada je Božić u pitanju, ali postoji i čitava armija onih koji rade tokom cele godine da bi najdraže praznične tradicije postale stvarnost.

Varljive linije

Varljive linije

Varšava je poznata po raznovrsnoj arhitekturi koja odražava dugu i živopisnu istoriju grada. Za nemačkog fotografa Maksa Lajtnera (Max Leitner) bila je to idealna lokacija za fotografisanje zadivljujuće arhitekture – uz neočekivan detalj.

Borba sa haosom

Borba sa haosom

Noćni život prošaran neonskim reklamama, jedinstveni balans tradicionalnog i modernog i zapanjujući urbani scenario čine da Tokio bude raj za putujuće fotografe.

Lepota korozije

Lepota korozije

„Lepota korozije“, koju je zabeležio Alberto Gici Panica (Alberto Ghizzi Panizza), otkriva prelep kontrast između divnih švedskih šuma i zarđalih vozila na „groblju“ automobila „Bilkyrkogården Kyrkö Mosse“ u blizini Rida, u Linćepingu, u Švedskoj.

Krcko Oraščić u mraku

Krcko Oraščić u mraku

U ekskluzivnom fotografisanju, Nikon je stupio u partnerstvo sa Melisom Čapski (Melissa Chapski) i fotografom plesa, Lorenom Liortadom (Laurent Liotardo), da istakne kako novi Nikon D3400, D-SLR fotoaparat DX formata za početnike u fotografiji, olakšava snimanje visokokvalitetnih slika i njihovo trenutno deljenje.

Trenutak udarca

Trenutak udarca

Kako da snimite #TrenutakUdarca? Nikon je stupio u partnerstvo sa Tomom „Fire Kid“ Dukenoa (Tom „Fire Kid“ Duquesnoy), svetskim šampionom u mešovitim borilačkim veštinama u dve BAMMA grupe, i sportskim fotografom Tomom Majlsom (Tom Miles) u nameri da snimi trenutke udarca u deliću sekunde i otkrije scene koje drugačije ne bi bilo moguće videti golim okom.

Oplemeni svakodnevicu

Oplemeni svakodnevicu

Frustracija koju izaziva „vemödalen“ – pokušaj da se zabeleži nešto izuzetno što je već oslikano na hiljadama identičnih slika – predstavlja izazov sa kojim su se svi fotografi nekada suočili.