Nikon Imaging | Srbija | Europe

Trenutak udarca

Snimite „Trenutak udarca“ koristeći D500

Kako da snimite #TrenutakUdarca? Nikon je stupio u partnerstvo sa Tomom „Fire Kid“ Dukenoa, svetskim šampionom u mešovitim borilačkim veštinama u dve BAMMA grupe, i sportskim fotografom Tomom Majlsom u nameri da snimi trenutke udarca u deliću sekunde i otkrije scene koje drugačije ne bi bilo moguće videti golim okom.

Pogledajte kako velika brzina obrade i mogućnosti visokog ISO faktora u fotoaparatu Nikon D500 omogućavaju snimanje neverovatno brze MMA superzvezde dok udara različite kućne namirnice kao što su lubenice, torte i bundeve.

Nikon D500 – Trenutak udarca

Tom Majls – biografija

Tom Majls se profesionalno bavi uredničkom/komercijalnom sportskom fotografijom i portretima u Londonu, Ujedinjeno Kraljevstvo. On fotografiše za razne nacionalne časopise i komercijalne klijente, kao što su The Telegraph, Men’s Health i Men’s Fitness. Posebno ga privlači polje sporta i fitnesa jer se tu nude veoma raznovrsni poslovi i prilika za saradnju sa zaista inspirativnim ljudima kao što su Pola Redklif, Rori Makilroj i Mo Fara, istovremeno kreirajući upečatljive slikovne sadržaje.
Tom je takođe predavao na preko 30 univerziteta širom Ujedinjenog Kraljevstva, drži kurseve u Nikon School u Ujedinjenom Kraljevstvu i za udruženje fotografa.
www.tmphoto.co.uk / www.photosmudger.com

Tom Dukenoa – biografija

Tom Dukenoa, poznat kao Fire Kid ("vatreni dečko"), poznati je francuski borac u mešovitim borilačkim veštinama (MMA), rođen 21. juna 1993. u Lensu u Francuskoj. Dukenoa je najbolji borac Evrope u perolakoj kategoriji od 2013.

Stekao je Evropske pojaseve u belgijskom bitdaunu, kilakamu, a trenutno je nosilac BAMMA svetskih titula u perolakoj i bantam kategoriji. Prve dve borbe je dobio za samo 35 sekundi, nakon čega je postao član Britanskog udruženja mešovitih borilačkih veština (BAMMA), najveće evropske MMA organizacije.

Nikonova kampanja „Trenutak udarca“ | Šta nosite u torbi za opremu?

Nikonova kampanja „Trenutak udarca“ | Iza kulisa