Nikon Imaging | Srbija | Europe

Krcko Oraščić u mraku

Nikon D3400 – „Krcko Oraščić“ u mraku

U ekskluzivnom fotografisanju, Nikon je stupio u partnerstvo sa Melisom Čapski i fotografom plesa, Lorenom Liortadom, da istakne kako novi Nikon D3400, D-SLR fotoaparat DX formata za početnike u fotografiji, olakšava snimanje visokokvalitetnih slika i njihovo trenutno deljenje.

Pogledajte kako Melisa izvodi svetski čuveni božićni klasik u izvedbi #D3400utami i kako je pozorište De Brakke Grond u Amsterdamu transformisano za jedinstveno fotografisanje.

Fotografisanje u uslovima slabe osvetljenosti fotoaparatom Nikon D3400 | „Igra Šećerne vile“ u mraku

Nikon predstavlja „Igru Šećerne vile“ iz baleta „Krcko Oraščić“

Loran Liotardo

Poreklom iz Marselja u južnoj Francuskoj, Loran sad boravi u Londonu i radi kao profesionalni fotograf preko 10 godina, specijalizujući se za plesnu, filmsku i svadbenu fotografiju.

Loranova strast za fotografijom može da se meri samo sa njegovom prvobitnom inspiracijom – baletom. Od svoje 17. godine bio je profesionalni baletan i imao je karijeru tokom koje je nastupao svuda po Francuskoj, a potom je došao u Ujedinjeno Kraljevstvo 2003. godine i pridružio se Engleskom nacionalnom baletu, trupi u kojoj i danas pleše. Loran radi sa Nikon fotoaparatima već mnogo godina, naročito koristi D810, D5 i D700, a aktivan je korisnik NIKKOR objektiva sa fiksnom žižnom daljinom (AF-S NIKKOR 24mm f/1.4G ED, AF-S VR Micro NIKKOR 105mm f/2.8G IF-ED, AF-S NIKKOR 105mm f/1.4E ED) i radije koristi njih nego bilo koje druge objektive.

Melisa Čapski

Melisa Čapski, 19 godina, pleše od svoje 15. godine – relativno kratko vreme u svetu baleta. Poreklom iz Masačusetsa u Sjedinjenim Američkim Državama, pohađala je Ellison program vežbi profesionalnog baleta u Njujorku. Ona sada boravi u Amsterdamu, gde pleše u omladinskoj trupi Holandskog nacionalnog baleta od avgusta 2015. Učestvovala je na mnogim međunarodnim takmičenjima i osvojila zlatnu medalju na Međunarodnom baletskom takmičenju u Indijanapolisu (Indianapolis International Ballet Competition) i Veliku nagradu omladine Amerike (Youth America Grand Prix) 2015. godine.