Pustite da svetlost izrazi vašu kreativnost

Ove godine, Nikon familija se ujedinila kao zajednica fotografa kako bi pokrenula, podstakla na takmičenje, razmenila znanja i inspirisala svoje članove. Potpuno smo oduševljeni vašom saradnjom i talentom koji su pristigli sa svih krajeva sveta - stavljajući svetlo u centar naše pažnje.
Inspirisali ste nas i motivisali da nastavimo i dalje da vas savetujemo i bodrimo da postanete što bolji fotograf.

Budite inspirisani da razvijete vaše veštine

Svake dve nedelje nastavićemo da delimo savete i trikove naših fotografskih eksperata za teme koje možete probati u vašem domu. Kao i do sada, imate dve nedelje da upotrebite svoje nove veštine i snimite fotografiju na zadatu temu. Podelite vaše kreativne radove sa nama putem Instagrama, koristeći hashtag #CreateYourLight.

Tema #19: Umetnički portreti uz Delphine Diallo

Ove nedelje #CreateYourLight temu posvećujemo umetničkim portretima sa francusko-senegalskim fotografom i vizuelnom umetnicom Delphine Diallo. Ispričajte priču svakim snimkom, i vidite Delphino objašnjenje zašto je fotografija mnogo više od same “slike” , i zašto je Nikon Z 7II savršen fotoaparat za njen stil fotogrfisanja. Da li ste spremni da fotografišete umetničke portrete?

Naučite nešto novo iz Deplininih saveta i podelite vaše fotografije sa nama koristeći hashtag #CreateYourLight i #shootingfineartportraits

Najupečatljivije fotografije biće izabrane za našu Nikon galeriju.

Saveti i trikovi naših profesionalaca, zasnovani na fotografskim temama koje možete probati kod kuće

OSLOBODITE SVOJU STRAST

VIŠE SVETLA, JAČI UTISAK

#ZCreators