Nikon Imaging | Srbija | Europe
©Ross Harvey

Lookbok Nikon evropskog kolektiva za venčanja

Kako se menja moda, tako se menja i stil fotografije venčanja. U ovom Lookbooku Nikon evropski kolektiv za venčanja je predstavio uzbudljivu kolekciju klasičnih aktuelnih i novih trendova u fotografiji venčanja, zabeleženu Nikon fotoaparatima sa NIKKOR objektivima, i pružio savete za pravljenje reprodukcija čuvenih snimaka.

Klasično

©Nadia Meli

Od svih trendova koji su se pojavili tokom poslednje decenije, neki su se izdvojili i razvijaju se, drugi nam izmame osmeh i beleže duh i manir određenog trenutka.

Aktuelno

©Ross Harvey

Pošto Nikon evropski kolektiv za venčanja prisustvuje na mnoštvu venčanja tokom godine, fotografi imaju prilike da se upoznaju sa trendovima iz prve ruke.

Noviteti

©Chloé Lapeyssonnie

Budući da izuzetno dobro poznaju industriju venčanja, članovi Nikon kolektiva su identifikovali nove trendove koji se postepeno pojavljuju širom Evrope.

Zaključak

Kako se trendovi u fotografiji venčanja menjaju, pod uticajem mode, načina života i tehnološkog napretka, Nikon evropski kolektiv za venčanja se slaže da postoji tu mnoštvo elemenata, ali su članovi jednoglasni kada je jedna stvar u pitanju; budućnost fotografije venčanja je svetla, kreativna i puna tehnoloških noviteta.

©Simona Smrcková i Kamil Saliba