03-04-2020

COVID-19

Beograd, Srbija, 3.4.2020.

Kako se suočavamo sa potpuno nepredvidivim okolnostima širom sveta, nastalim povodom pandemije virusa COVID-10, želili bismo da vas uverimo da su zdravlje i sigurnost naših korisnika, zaposlenih i zajednice u kojoj živimo naša najvažnija briga.

Pažljivo pratimo situaciju i sledimo uputstva vlade koju je svaka zemlja izrekla. Širom Evrope, preduzeli smo mere zatvaranja kancelarija i pokretanja rada od kuće, u skladu sa zvaničnim uputstvima. Ovo uključuje privremeno zatvaranje nekih objekata, s obzirom da nam je jako bitna sigurnost zaposlenih i da želimo da sprečimo širenje virusa. Ukoliko želite da stupite sa nama u kontakt pišite nam na: info@refot.com.

Kako je i dalje neizvestan proces proizvodnje i logistika, mi ćemo vas obaveštavati o najnovijim vestima, o snabdevanju proizvodima i uopštenom poslovanju, kako budemo dobijali vesti. Svakodnevno proveravamo naše planove kako bi obezbedili nesmetano poslovanje i pružanje usluga, što je više moguće u ovim uslovima.Budite sigurni da će Nikon tim širom Evrope biti uvek uz vas. Podržavamo svakog da nastavi sa merama opreza kako bismo ostali bezbedni i brinuli jedni o drugima, u ovim teškim vremenima. Svi zajedno smo u ovome.