26-04-2016

Aplikacija SnapBridge za Android™ uređaje je sada dostupna

Amsterdam, Holandija, 26. april 2016. godine: Nikon je objavio aplikaciju SnapBridge za Android™ uređaje koja omogućava stalnu vezu između kompatibilnog Nikon digitalnog fotoaparata i pametnog uređaja*1 putem Bluetooth® tehnologije sa smanjenom potrošnjom energije.

SnapBridge je aplikacija koja korisnicima pruža veliki broj zgodnih usluga putem Bluetooth® tehnologije sa smanjenom potrošnjom energije i koja omogućava stalnu vezu između Nikon digitalnog fotoaparata i pametnog uređaja – sve to uz minimalnu potrošnju energije.

SnapBridge je dostupan za operativne sisteme iOS i Android™ i može da se preuzme besplatno iz prodavnice App Store® ili Google Play™. Verzija aplikacije za iOS biće dostupna u prodavnici App Store® kasnije ovog leta.

Od 2016. pa nadalje SnapBridge postaje standardna funkcija u gotovo svakom novom Nikonovom fotoaparatu, počevši od modela Nikon D500 koji je već danas dostupan u prodavnicama.

*1 Pametni uređaji i tableti koje pokreće iOS ili Android™ sistem.
Oznaka Bluetooth® i logo su registrovani zaštitni znaci u vlasništvu Bluetooth SIG Inc. i svaka upotreba takvih znakova od strane Nikon korporacije je pod licencom.
App Store® je zaštitni znak korporacije Apple Inc. registrovan u SAD i drugim zemljama.
Proizvodi, robne marke i nazivi usluga su znaci ili registrovani znaci odgovarajućih kompanija.