Nikon Imaging | Srbija | Europe

Nikon evropski kolektiv za venčanja sa fotoaparatom Nikon D850

Ceremonija venčanja je jedna od najvažnijih stvari koju par može da doživi i fotografije tog dana će predstavljati jednu od njihovih najdragocenijih uspomena. Zbog toga je potreban neverovatno talentovan fotograf koji može da snimi sve te trenutke koji se dešavaju jednom u životu.

Kolekcija fotografija sa venčanja može da ispriča priču – od razmene prstenja do prvog plesa – a parovi sve više žele da ispričaju svoje priče na jedinstven način.

Priključite se Nikon evropskom kolektivu za venčanja – timu koji je sačinjen od nekih od najboljih fotografa venčanja i blogera širom Evrope, koje je kompanija Nikon brižljivo izabrala da bi otkrili najnovije trendove u vezi sa venčanima i stilovima fotografije širom kontinenta.

Kao prvi zadatak, kompanija Nikon je Kolektivu postavila izazov da pomoću fotoaparata Nikon D850 kreativno snime neke od najboljih i jedinstvenih tradicija u vezi sa venčanima iz svojih zemalja.

Svi fotografi u Nikon evropskom kolektivu za venčanja fotografišu pomoću novog fotoaparataD850 sa brzim senzorom FX formata izuzetno visoke rezolucije koji koristi 45,7 piksela efektivne rezolucije za pružanje datoteka od 45,4 MP sa mnoštvom detalja.