25-07-2018

Razvoj nove generacije fotoaparata bez ogledala u punom formatu i NIKKOR objektiva – sa novim bajonetom – koji sledi novu dimenziju optičkih performansi

Amsterdam, Holandija, 25. jul 2018. godine: Kompanija Nikon sa zadovoljstvom najavljuje razvoj Nikon fotoaparata bez ogledala u punom FX formatu i NIKKOR objektiva sa novim bajonetom.

Fotoaparat bez ogledala i NIKKOR objektivi koje razvijamo podržavaju težnju za novom dimenzijom optičkih performansi, uz usvajanje novog bajoneta. Fotoaparat bez ogledala je rezultat naprednih mogućnosti kompanije Nikon u pogledu optičkih performansi i proizvodnje stečenih tokom više od jednog veka nasleđa, kao i nenadmašne tehnologije za obradu slike. Stručnost koju smo izgradili tokom razvoja digitalnih SLR fotoaparata kompanije Nikon takođe je označila presudan doprinos ovom razvoju.

Sa ovim novim fotoaparatom bez ogledala i NIKKOR objektivima, posvećeni smo tome da fotografima pružimo mogućnost beleženja slika koje su bogatije i življe nego ikada pre.

Osim toga, za novi fotoaparat bez ogledala razvija se novi bajonet adapter. On će se koristiti uz NIKKOR objektive sa F bajonetom koji su deo digitalnog SLR sistema kompanije Nikon, što će fotografima dodatno proširiti izbor.

Nikon će nastaviti da predvodi kulturu fotografisanja predstavljanjem novog fotoaparata bez ogledala, kao i daljim razvojem Nikon digitalnih SLR fotoaparata, pružajući klijentima opcije za uživanje u jedinstvenim vrednostima oba sistema.

Poseban slikovni sadržaj koji se odnosi na ovaj proizvod možete da pregledate ovde. Budite u toku sa predstojećim sadržajem.

Detalje, uključujući datum puštanja u prodaju i predloženu maloprodajnu cenu, objavićemo naknadno.

Dodatne informacije o nagrađivanim proizvodima kompanije Nikon naći ćete na adresi www.europe-nikon.com