11.11.2021

NIKON SARAĐUJE SA KOMPANIJAMA NISSIN JAPAN LTD. I PROFOTO

Amsterdam, Holandija, 11. novembar 2021: Kompanija Nikon sa zadovoljstvom objavljuje saradnju sa kompanijama Nissin Japan Ltd. i Profoto AB na razvijanju opreme za bliceve i opreme za studijsko osvetljenje.

Nissin Japan Ltd. ima više od 60 godina iskustva u proizvodnji bliceva, dok je Profoto AB vodeći globalni proizvođač opreme za osvetljenje za profesionalne fotografe. Obe kompanije su već objavile veliki broj opreme za bliceve kompatibilne sa fotoaparatima kompanije Nikon. Ovom saradnjom će se pre svega povećati kompatibilnost sa fotoaparatima bez ogledala kompanije Nikon i proširiće se asortiman proizvoda kompanija Nissin Japan Ltd. i Profoto AB.

Na taj način, korisnici fotoaparata kompanije Nikon imaće na raspolaganju više pouzdanih opcija, a samim tim i više izbora i mogućnosti za kreativno izražavanje.

O Nikonu

Kompanija Nikon je vodeći svetski dobavljač proizvoda i usluga za fotografisanje. Njena inovativna optička tehnologija – od amaterskih i profesionalnih fotoaparata, preko objektiva do dodatne opreme i sportske optike – zasniva se na više od 100 godina iskustva. Brend je poznat u celom svetu po postavljanju novih standarda u oblasti dizajna i performansi, a revolucionarni fotoaparati bez ogledala kompanije Nikon serije Z i NIKKOR Z objektivi predstavljaju novu dimenziju optičkih performansi.

Kompanija Nikon je posvećena inovacijama u oblasti kulture fotografisanja i omogućava nekim od najboljih svetskih vizuelnih umetnika da ostvare svoj kreativni potencijal kroz vizuelno pripovedanje. Njena nagrađivana oprema omogućava fotografima i video snimateljima da ostvare svoju kreativnu viziju na najvišem nivou.

Kao pouzdani vizionarski partner, kompanija ujedinjuje kreatore sadržaja svih vrsta svojom angažovanom zajednicom, nenadmašnom tehničkom stručnošću i pristupom obrazovnim resursima putem inicijativa kao što je Nikon School.