Nikon Imaging | Srbija | Europe

Pustite da svetlost izrazi vašu kreativnost

Ove godine, Nikon familija se ujedinila kao zajednica fotografa kako bi pokrenula, podstakla na takmičenje, razmenila znanja i inspirisala svoje članove. Potpuno smo oduševljeni vašom saradnjom i talentom koji su pristigli sa svih krajeva sveta - stavljajući svetlo u centar naše pažnje.
Inspirisali ste nas i motivisali da nastavimo i dalje da vas savetujemo i bodrimo da postanete što bolji fotograf.

Budite inspirisani da razvijete vaše veštine

Svake dve nedelje nastavićemo da delimo savete i trikove naših fotografskih eksperata za teme koje možete probati u vašem domu. Kao i do sada, imate dve nedelje da upotrebite svoje nove veštine i snimite fotografiju na zadatu temu. Podelite vaše kreativne radove sa nama putem Instagrama, koristeći hashtag #CreateYourLight.

Tema #15: Snimanje venčanja, svetla i emocija

Svadbeni fotografi Natali (Tali) Pelosi i videograf Francois Lamoureux podeliće sa nama njihove savete vezane za snimanje emocija kada imate samo jednu priliku da pritisnete okidač. Podeliće njihova iskustva kako najbolje da izgradite odnos sa mladencima, pronađete saveršeno svetlo na lokaciji, koji objektiv da koristite, i još mnogo toga. Dobićete profesionalne savete kako da radite na određenoj lokaciji, sa svetlom, glavna podešavanja na fotoaparatu i naravno kako da sarađujete sa srećnim parom na njihov veliki dan. Podelite vaše fotogafije sa nama koristeći hashtag #CreateYourLight i #shootingweddingphotography.

Saveti i trikovi naših profesionalaca, zasnovani na fotografskim temama koje možete probati kod kuće

OSLOBODITE SVOJU STRAST

VIŠE SVETLA, JAČI UTISAK

#ZCreators