Kreirajte svoj svet. Probudite svoju strast.

Create Your Light je projekat koji spaja kreativne osobe. Šta se dešava kada dođe do saradnje dva fotografa? Istražite umetnost fotografije kroz saradnje koje spajaju fotografe, omogućavajući preplitanje različitih žanrova, stilova i vizuelnih koncepata. Pronaći ćete različite savete i preporuke koje će vam otvoriti nove vidike kada je reč o fotografisanju.
Sa nestrpljenjem iščekujemo vaše nove radove!

Budite inspirisani da razvijete vaše veštine

Create Your Light okuplja članove Nikon porodice koji jedni u drugima pronalaze izazove i podsticaje. I dalje ćemo deliti sa vama uputstva i savete naših stručnjaka o raznim temama koje možete koristiti za stvaranje sopstvenih radova. Kao i ranije, imate dve nedelje da nove veštine iskoristite za pravljenje slike zasnovane na trenutnoj temi. Podelite sa nama svoju kreaciju na mrežama Instagram, Facebook i Twitter koristeći heštag #CreateYourLight.

Saradnja sa Majkom prirodom – snimanje morskih pejzaža sa fotografom divljeg okeana!

#CreateYourLight se vraća na zapadnu obalu Irske, i pridružuje fotografu divljeg okeana George Karbus, dok snima prirodu. Od veličanstvenih Moherovih litica do poljana i plaža, George nam otkriva kako radi sa vrhunskim stvaraocem – Majkom prirodom.

Naoružan sa Z 7II i njegovim omiljenim objektivom Nikkor Z 24-70mm f/2.8 S i Nikkor 105mm f/1.4E ED – George je spreman da snimi neverovatne fotografije obale “Country Clare”. Z 7II sa dvostrukim EXPEED procesorom i vrhunskim sistemom za fokusiran,e, on zadovoljava sve George-ove zahteve. Ostavljajući mu slobodu da se skoncentriše kod kadriranja i da bude dovoljno fleksibilan da odgovori na svaku iznenadnu vremensku promenu ili svetlo.

Pridružite se Geroge-u u njegovom okruženju, i naučićete kako da isplanirate najbolje svetlo, izvučete najviše od vašeg okruženja i kako da iskoristite sve važne neočekivane trenutke lepote.

Podelite vaše najlepše snimke sa nama koristeći hashtag #CreateYourLight. Najupečatljivije fotografije će biti izabrane u našoj galeriji Nikon favorita.

Saveti i trikovi naših profesionalaca, zasnovani na fotografskim temama koje možete probati kod kuće

OSLOBODITE SVOJU STRAST

VIŠE SVETLA, JAČI UTISAK

#ZCreators