Nikon Imaging | Srbija | Europe

Težnja za svetlom u ovom teškom periodu

Živimo u istorijskom periodu koji niko od nas nije doživeo. Kao zajednica fotografa možemo da učimo jedni od drugih, stvarajući i fotografišući ovaj trenutak.

Svake dve nedelje, podelićemo sa vama aktuelnu temu uz savete i trikove profesionalnih fotografa zasnovane na raznim izazovima i fotografskim temama u kojima možete da učestvujete od kuće. Koristeći #CreateYourLight na Nikon Instagramu i Facebook-u, možete učiti od kuće, stvarajući vašu jedinstvenu priču koju možete podeliti sa nama. Na kraju svake teme, podelićemo neke od omiljenih radova na svim Nikon društvenim medijima, i naravno okačiti ih u galeriju #CreateYourLIight na Nikon sajtu, praveći na taj način izložbu vaših kreativnosti, koja će da traje za vreme ove nezapamćene pandemije.
Šta ste vi doživeli i videli do sada?
Želite da podelite vašu priču sa nama?

Budite inspirisani da unapredite svoje veštine

Svake dve nedelje podelićemo sa vama savete & male trikove naših eksperata, bazirane na fotografskim temama koje možete uraditi kod kuće. Imate dve nedelje da upotrebite svoje nove veštine kako biste snimili fotografiju na zadatu temu. Podelite sa nama vaše kreativno delo na Nikon Instagramu i Facebook-u, koristeći hashtag #CreateYourLight.

Tema #4: MAKRO FOTOGRAFIJA

Da li ste spremni da testirate vaše kreativne veštine? Ekspert makro fotografije Alberto Ghizzi će nam pokazati kako da uz pomoć ulja i vode napravite neverovatne, raznobojne fotografije. Rezultat je zadivljujuć a jako jednostavljan da se realizuje kod kuće. Počnite da ekprimentišete i podelite vaše najbolje fotografije sa nama uz hashtag #createyourlight i #AbstractMacroPhotography.

Saveti i trikovi naših profesionalaca, zasnovani na fotografskim temama koje možete probati kod kuće