Kreirajte svoj svet. Probudite svoju strast.

Create Your Light je projekat koji spaja kreativne osobe. Šta se dešava kada dođe do saradnje dva fotografa? Istražite umetnost fotografije kroz saradnje koje spajaju fotografe, omogućavajući preplitanje različitih žanrova, stilova i vizuelnih koncepata. Pronaći ćete različite savete i preporuke koje će vam otvoriti nove vidike kada je reč o fotografisanju.
Sa nestrpljenjem iščekujemo vaše nove radove!

Budite inspirisani da razvijete vaše veštine

Create Your Light okuplja članove Nikon porodice koji jedni u drugima pronalaze izazove i podsticaje. I dalje ćemo deliti sa vama uputstva i savete naših stručnjaka o raznim temama koje možete koristiti za stvaranje sopstvenih radova. Kao i ranije, imate dve nedelje da nove veštine iskoristite za pravljenje slike zasnovane na trenutnoj temi. Podelite sa nama svoju kreaciju na mrežama Instagram, Facebook i Twitter koristeći heštag #CreateYourLight.

Fotografija hrane snimljena pomoću našeg prvog makro objektiva linije S!

Kampanja #CreateYourLight se vraća: Dona Krous i Aurelia Gonin ozbiljno shvataju fotografisanje hrane. Dona Krous je višestruko nagrađivana blogerka i fotograf hrane. Aurelia Gonin je snimateljka brzih sportova, producentkinja, montažerka i režiser.

Pogledajte šta su postigle sa našim prvim makro objektivom za fotoaparate bez ogledala, NIKKOR Z MC 105mm f/2.8 VR S. Šta se dešava kada se dva potpuno različita kreativna pristupa i stila spoje i tome se pridodaju svetlost, boje i hrana?

Bez obzira na to koji objektiv koristite, možete mnogo da naučite iz saveta i tehnika Done i Aurelie o osvetljenju, kompoziciji i kretanju. Delite slike sa nama pomoću heštaga #CreateYourLight.

Najimpresivnije slike mogu da budu izabrane za Nikon galeriju omiljenih radova.

Saveti i trikovi naših profesionalaca, zasnovani na fotografskim temama koje možete probati kod kuće

OSLOBODITE SVOJU STRAST

VIŠE SVETLA, JAČI UTISAK

#ZCreators