Kreirajte svoj svet. Probudite svoju strast.

Create Your Light je projekat koji spaja kreativne osobe. Šta se dešava kada dođe do saradnje dva fotografa? Istražite umetnost fotografije kroz saradnje koje spajaju fotografe, omogućavajući preplitanje različitih žanrova, stilova i vizuelnih koncepata. Pronaći ćete različite savete i preporuke koje će vam otvoriti nove vidike kada je reč o fotografisanju.
Sa nestrpljenjem iščekujemo vaše nove radove!

Budite inspirisani da razvijete vaše veštine

Create Your Light okuplja članove Nikon porodice koji jedni u drugima pronalaze izazove i podsticaje. I dalje ćemo deliti sa vama uputstva i savete naših stručnjaka o raznim temama koje možete koristiti za stvaranje sopstvenih radova. Kao i ranije, imate dve nedelje da nove veštine iskoristite za pravljenje slike zasnovane na trenutnoj temi. Podelite sa nama svoju kreaciju na mrežama Instagram, Facebook i Twitter koristeći heštag #CreateYourLight.

Sezona outdoor portreta počinje!

#CreateYourLight sada istražuje outdoor portretnu fotografiju zajedno sa modnim i svadbenim fotografom Brett Florens, i sportskim, modnim i lifestyle fotografom Kathrin Schafbauer. Brett i Kathrin bili su zajedno na Tenerifima tražeći najbolje svetlo sa kojim će snimiti prelepe portrete – jedno drugog.

Ova saradnja se svodi na rad sa prirodnim svetlom i ljudima koje svakodnevno fotografišete. Saznajte kako su osvetlili portrete, kako bi parirali svetlu iz studija. Bez reflektora i blica. Samo sa Nikon Z5 i Nikon Z 6II full-frame mirrorless fotoaparatom, i fenomenalnim Z objektivima: NIKKOR Z 85mm f/1.8 S i NIKKOR Z 35mm f/1.8 S

Izađite napolje! Nije vam uvek potreban studio. Sve što vam je potrebno jeste odlično svetlo, portretni subjekat, dobar fotoaparat i objektiv.

Podelite vaše najbolje outdoor portrete sa nama koristeći hashtag #CreateYourLight. Najupečatljivije fotografije biće izabrane za Nikon galeriju favorita.

Saveti i trikovi naših profesionalaca, zasnovani na fotografskim temama koje možete probati kod kuće

OSLOBODITE SVOJU STRAST

VIŠE SVETLA, JAČI UTISAK

#ZCreators