Nikon Imaging | Srbija | Europe

Težnja za svetlom u ovom teškom periodu

Živimo u istorijskom periodu koji niko od nas nije doživeo. Kao zajednica fotografa možemo da učimo jedni od drugih, stvarajući i fotografišući ovaj trenutak.

Svake dve nedelje, podelićemo sa vama aktuelnu temu uz savete i trikove profesionalnih fotografa zasnovane na raznim izazovima i fotografskim temama u kojima možete da učestvujete od kuće. Koristeći #CreateYourLight na Nikon Instagramu i Facebook-u, možete učiti od kuće, stvarajući vašu jedinstvenu priču koju možete podeliti sa nama. Na kraju svake teme, podelićemo neke od omiljenih radova na svim Nikon društvenim medijima, i naravno okačiti ih u galeriju #CreateYourLIight na Nikon sajtu, praveći na taj način izložbu vaših kreativnosti, koja će da traje za vreme ove nezapamćene pandemije.
Šta ste vi doživeli i videli do sada?
Želite da podelite vašu priču sa nama?

Budite inspirisani da unapredite svoje veštine

Svake dve nedelje podelićemo sa vama savete & male trikove naših eksperata, bazirane na fotografskim temama koje možete uraditi kod kuće. Imate dve nedelje da upotrebite svoje nove veštine kako biste snimili fotografiju na zadatu temu. Podelite sa nama vaše kreativno delo na Nikon Instagramu i Facebook-u, koristeći hashtag #CreateYourLight.

Tema #8: Flat Lay fotografija

Ulični fotograf Kiran Cox vodi nas kroz našu sledeću temu u okviru izazova Create Your Light. Pridružite mu se u istraživanju flat lay fotografisanja sa Nikon Z serijom. Kiran će podeliti sa nama najbolje savete vezane za kompoziciju, osvetljenje i stilizovanje.
Podelite sa nama vaše fotografije koristeći hashtag #createyourlight i #shootinflatlays

Saveti i trikovi naših profesionalaca, zasnovani na fotografskim temama koje možete probati kod kuće