15-06-2017

Počela je prodaja modela i proizvoda napravljenih za proslavu 100. godišnjice kompanije Nikon

Amsterdam, Holandija, 15. jun 2017. godine: Nikon sa zadovoljstvom najavljuje puštanje u prodaju serije modela i proizvoda napravljenih za proslavu svoje 100. godišnjice 25. jula 2017. godine. Zvanične Nikon prodavnice će početi s primanjem narudžbina za modele i proizvode namenjene proslavi godišnjice počevši od danas, 15. juna. Narudžbine će se prihvatati sve do 31. avgusta 2017. godine.

Detaljnije informacije o proizvodima i ovlašćenim maloprodajnim partnerima kompanije Nikon možete pronaći na veb-stranici posvećenoj proslavi 100. godišnjice.

Modeli za 100. godišnjicu

D5 100th Anniversary Edition

Ovu seriju modela D5, vodećeg digitalnog SLR fotoaparata iz kompanije Nikon, krasi metalno sivi završni sloj i pečat na dnu, kojim se obeležava doprinos kompanije Nikon proučavanju i istraživanju svemira. Brošura napravljena za proslavu godišnjice sa detaljima o ovim doprinosima je takođe uvrštena u pakovanje.

D500 100th Anniversary Edition

Pored posebnog dizajna osmišljenog za proslavu godišnjice, ovaj model fotoaparata D500 se isporučuje i s ekskluzivnim metalnim kućištem s pločicom na kojoj su ugravirani logotip i serijski broj godišnjice. Osim toga, logotip godišnjice je ugraviran i na poklopcu tela i na kožnom kaišu.

NIKKOR 70-200E 100th Anniversary Edition

AF-S NIKKOR 70-200mm f/2.8E FL ED VR je svetlosno jak telefoto zum objektiv kog karakterišu nenadmašna fleksibilnost i vrhunske optičke performanse. Uz model iz serije Anniversary Edition isporučuje se i komplet pojedinačnih staklenih elemenata koji se nalaze unutar objektiva (u isporuku su uključeni i specijalni stalak za prikazivanje elemenata i torba za nošenje).

NIKKOR Triple F2.8 Zoom Lens Set 100th Anniversary Edition

NIKKOR Triple F2.8 Zoom Lens Set 100th Anniversary Edition sadrži širokougaoni objektiv AF-S NIKKOR 14-24mm f/2.8G ED, normalni objektiv AF-S NIKKOR 24-70mm f/2.8E ED VR i telefoto objektiv AF-S NIKKOR 70-200mm f/2.8E FL ED VR. Isti serijski broj za proslavu godišnjice je ugraviran na sva tri objektiva.

WX 7x50 IF i WX 10x50 IF 100th Anniversary Edition

Serije namenjene proslavi 100. godišnjice kompanije karakteriše posebni logotip godišnjice i ekskluzivni serijski broj. Osim uobičajenog kaiša, ovi modeli se isporučuju i s kožnim kaišem WX u koji je ugraviran logotip godišnjice. Prodaja ovih modela je ograničena na ukupno sto komada (7x50 i 10x50 zajedno).

8x30 EII 100th Anniversary Edition

Elegantni model dvogleda Nikon 8x30 EII napravljenog za proslavu stote godišnjice ima ekskluzivni metalni sivi završni sloj i na njemu je ugraviran logotip godišnjice.

Specijalna kolekcija povodom proslave 100. godišnjice

Nikon 100th Anniversary Crystal Creation Nikon Model I
Prelepa kristalna reprodukcija prvog Nikon fotoaparata, Nikon Model I, iz 1948. godine, koju je napravio Swarovski®¹, vodeći svetski proizvođač kristala.

 

Nikon 100th Anniversary Miniature Nikon F Camera
Čuveni Nikon F, prvi vodeći model kompanije Nikon i fotoaparat koji je postavio standarde za jednooke refleksne fotoaparate širom sveta, dobio je vernu repliku u vidu ovog duplo manjeg modela.

 

Nikon 100th Anniversary Pin Collection
Ovom kolekcijom znački, kojom su predstavljeni najpopularniji i najznačajniji Nikon proizvodi kao i različiti logotipi kompanije, osvrćemo se na 100-godišnju istoriju kompanije Nikon.

 

Nikon 100th Anniversary Premium Camera Strap
Ovaj premijum kaiš fotoaparata u potpunosti je napravljen od najbolje italijanske kože koja je sve bolja što je više i duže koristite.

 

*Period primanja narudžbina, period prodaje i cene za svaki proizvod se razlikuju u zavisnosti od zemlje ili regiona.
*Imajte u vidu da dostavljanje kupljenih proizvoda može da potraje usled velikog broja primljenih narudžbina.
¹Swarovski® je registrovani žig kompanije Swarovski AG.