09-02-2018

Nikon proizvodi dobijaju nagradu „iF Design Award 2018“

Amsterdam, Holandija, 9. februara 2018.: Kompanija Nikon sa zadovoljstvom objavljuje da su tri njena proizvoda dobila nagradu „iF Design Award 2018“ u disciplini proizvoda.

Nagrade su dobili sledeći proizvodi:

Digitalni SLR fotoaparat – Nikon D850

D850 je najnoviji vrhunski model kompanije Nikon i fotografima koji koriste puni format omogućava da na najbolji način kombinuju rezoluciju, brzinu i osetljivost na svetlost. To je idealan izbor za fotografe koji žele slobodu pružanja odličnih slika bez izuzetka. D850 briljira na svim poljima, što ga čini savršenim fotoaparatom za profesionalce.

Digitalni SLR fotoaparat – Nikon D7500

D7500 je napredni DSLR fotoaparat koji sadrži mnogo inovativnosti priznatog modela D500 u laganom, robustnom i pristupačnijem telu. Senzor slike od 20,9 miliona piksela, procesor i širok ISO opseg ga čine moćnom i svestranom alatkom u rukama strastvenog fotografa.

Kompaktni digitalni fotoaparat – COOLPIX W300

COOLPIX W300 je izdržljiv kompaktni digitalni fotoaparat koji je vodootporan do dubine od 30 m, može da izdrži udarce pri padu sa visine od 2,4 m i pruža odlične performanse pri snimanju 4K UHD filmova. Izdržljivi fotoaparat je dobro opremljen intuitivnim funkcijama za snimanje aktivnih izleta kao što su pešačenje, kampovanje, skijanje ili čak opuštanje na plaži.

„iF Design Awards“ su prestižne nagrade na polju globalnog dizajna koje sponzoriše organizacija iF International Forum Design GmbH. Nagrade se sastoje od nekoliko disciplina, kao što su proizvodi, komunikacije i pakovanja. Ove godine, čuveni i nezavisni stručnjaci su ocenjivali preko 6400 stavki iz 54 zemalja.