13-12-2019

NIKON PREDSTAVLJA „#ZCREATORS“

Amsterdam, Holandija, 13. decembar 2019. – Nikon danas objavljuje osnivanje globalne zajednice #Zcreators, sastavljene od kreativnih umetnika sa vizijom koji krče nove puteve uz Nikon sistem bez ogledala serije Z.

Među prvim fotografima koji su postali #Zcreators u Evropi su Lina Kajzer (Lina Kayser), norveška fotografkinja specijalizovana za snimanje divljih životinja; Kalikliz (Callicles), francuski fotograf posvećen putovanjima i arhitekturi; i Aleks Barsela (Alex Barcella), italijanski fotograf koji snima impresivne pejzaže širom sveta.

Zajednica #Zcreators je otvorena za kreativne umetnike sa vizijom svih vrsta i nivoa koji koriste Nikon sistem bez ogledala serije Z. Heštagom #Zcreators se fotografi i videografi podstiču na deljenje sadržaja, saveta i uvida kako bi pronašli inspiraciju jedni u drugima da ispričaju priče na potpuno nove načine.

Zajednica se oslanja na tehničke mogućnosti Nikon Z 7, Z 6Z 50 i NIKKOR Z objektiva koji podržavaju inovativno pripovedanje u formi zadivljujućih slika i video zapisa.

Za više informacija o zajednici #Zcreators kliknite ovde.

Za detaljnije informacije o Nikon sistemu bez ogledala serije Z kliknite ovde.

Pratite i koristite #Zcreators da biste bili u toku sa radovima ove zajednice koja se stalno širi i učestvovali u njoj.