28-10-2021

KOMPANIJA NIKON NUDI EKSKLUZIVAN PRISTUP SVOM PROIZVODU Z 9 PUTEM BESPLATNOG VIRTUELNOG DOGAĐAJA

Događaj #NikonDays se održava 5. novembra, 13:00–21:00

Amsterdam, Holandija, 28. oktobar 2021.: Kompanija Nikon sa zadovoljstvom najavljuje detalje ekskluzivnog virtuelnog događaja u čast sistema serije Z, uključujući i njegov najnapredniji vodeći fotoaparat, Z 9, koji se pojavio na tržištu 28. oktobra.

Popularni događaj brenda #NikonDays se održava 5. novembra, od 13:00 do 21:00. Tokom događaja se nude sati neprikosnovenog pristupa novom vodećem proizvodu kompanije Nikon i detaljan pregled samog proizvoda.

Zaljubljenici u fotografiju i profesionalni fotografi mogu da uživaju u sesijama na francuskom, engleskom i nemačkom jeziku. Događaj će se sastojati od prezentacija proizvoda i diskusija preko platforme Zoom, u okviru kojih ćete imati priliku da upoznate najpoznatije fotografe životinjskog sveta i prirode, sporta, automobilizma, modne i fotografe venčanja kompanije Nikon iz raznih krajeva Evrope. Imaćete i detaljan prikaz modela Z 9, sistema Z i nekoliko NIKKOR objektiva.

Učešće na događaju je besplatno. Saveti i smernice fotografima koji će im pomoći da ostvare svoj kreativni potencijal prilikom fotografisanja statičnih slika i snimanja filmova, bez obzira na temu, biće okosnica inspirativnog rasporeda ispunjenog aktivnostima.

Moći ćete da odaberete jedan od tri istovremena događaja, na engleskom, francuskom i nemačkom jeziku, po potrebi.

Crvena pozornica (engleski)

Ovde učesnici mogu da slušaju inspirativne fotografe, uključujući Ejmi Šor (Amy Shore), Ešli i Džereda Grubera (Ashley i Jered Gruber) i Breta Florensa (Brett Florens), kao i stručnjake iz kompanije Nikon, dok prisustvuju izazovima u fotografiji uživo, demonstracijama proizvoda i intervjuima.

Zelena pozornica (nemački)

Učesnici mogu da uče od fotografa, kao što su Vili Rolfes (Willi Rolfes), Ava Pivot, Kristijan Amann (Christian Ammann), Heike Jasper i Jan Vensan (Jan Vincent), kao i od stručnjaka iz kompanije Nikon, tokom popodnevnih sesija, uključujući fotografisanje sa modnom fotografijom, portretnu fotografiju i još mnogo toga.

Plava bina (francuski)

Inspirativni fotografi, kao što su Vensan Lamber (Vincent Lambert), Litl Šao (Little Shao), Fransoa Lamour (François Lamoureux) i Emanuel Pampuri (Emmanuel Pampuri), okupiće se uz stručnjake iz kompanije Nikon da razmotre iskustvo u korišćenju modela Z 9 sa učesnicima i da fotografišu plesnu fotografiju.

Program, kao i sati dodatnog ekskluzivnog sadržaja, ostaće dostupni na zahtev, što znači da će sadržaj biti dostupan čak i nakon završetka događaja.

Da biste prisustvovali događaju, registrujte svoje mesto ovde: https://nikondays.nikoneurope.com
Kompletnu listu rasporeda pronađite na lokaciji https://nikondays.nikoneurope.com

Osnovne informacije o kompaniji Nikon

Kompanija Nikon je vodeći svetski dobavljač proizvoda i usluga za fotografisanje. Njena inovativna optička tehnologija – od amaterskih i profesionalnih fotoaparata, preko objektiva do dodatne opreme – zasniva se na više od 100 godina iskustva. Brend je poznat u celom svetu po postavljanju novih standarda u oblasti dizajna i performansi, a revolucionarni fotoaparati bez ogledala kompanije Nikon serije Z i NIKKOR Z objektivi predstavljaju novu dimenziju optičkih performansi.

Kompanija Nikon je posvećena inovacijama u oblasti kulture fotografisanja i omogućava nekim od najboljih svetskih vizuelnih umetnika da ostvare svoj kreativni potencijal kroz vizuelno pripovedanje. Njena nagrađivana oprema omogućava fotografima i video snimateljima da ostvare svoju kreativnu viziju na najvišem nivou.

Kao pouzdani vizionarski partner, kompanija ujedinjuje kreatore sadržaja svih vrsta svojom angažovanom zajednicom, nenadmašnom tehničkom stručnošću i pristupom obrazovnim resursima putem inicijativa kao što je Nikon School.